KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wydarzenia

 

Rok szkolny 2021/2022
planowane wydarzenia i uroczystości 


WRZESIEŃ 2021

 

Zebrania z rodzicami - organizacja roku szkolnego 2021/2022
08.09 (środa) godz.17:00 - Kociaki i Krasnale - w salach grup
09.09 (czwartek) godz.17:00 - Smerfy i Ekoludki - w salach grup

06.09  Warsztaty badawcze Labolo "Wyjątkowi polscy naukowcy" - gr. I, II, III, IV
 
16 - 22.09 Europejski Tydzień Zrównoważonego Transportu/ Dzień bez samochodu

16.09 Wycieczka Ekoludków do Domu Spotkań z Historią
          
17.09 Fluoryzacja dla dzieci zgłoszonych przez rodziców

17.09 Polna Edukacja - kontynuacja projektu "Sensorycznie zaczarowany ogród - gr. III, IV

20.09 Pożegnanie lata, powitanie jesieni z piosenką, tańcem i humorem gr. I, II, III, IV

21.09 Warsztaty Małego Architekta - Miasto figur geometrycznych - początek gr. I, II, III, IV

22.09 Europejski Dzień bez samochodu

29.09 Wyjście Ekoludków do Szkoły Podstawowej 203 na zajęcia pt. "Jesień ze szkołą na wesoło"

 


PAŹDZIERNIK 2021

01 - 15.10 "Jesienne dary" - tematyczne prezentacje prac z pomysłów dzieci i rodziców

01.10 - planowana wycieczka gr. IV i III do Puszczy Kampinoskiej

05.10 Warsztaty badawcze Labolo " Tajemniczy kosmos" - gr. I, II, III, IV

14.10 Dzień Edukacji Narodowej

   .10 "Poznajmy się" - zabawy muzyczne dla najmłodszych dzieci - gr. I 

 15.10 Polna Edukacja - kontynuacja projektu "Sensorycznie zaczarowany ogród - gr. III, IV

 26.10 Warsztaty Małego Architekta - Wenecja, miasto mostów

     .10  Pasowanie Kociaka na Przedszkolaka  - gr. I

LISTOPAD 2021

01 - 13.11 "Dynie" - tematyczne prezentacje prac z pomysłów dzieci i rodziców

02.11 Warsztaty badawcze Labolo " Zobaczyć dźwięk" - gr. I, II, III, IV

10.11 Obchody Święta Odzyskania Niepodległości

16.11 Warsztaty Małego Architekta - Lotniska

19.11 Obchody Ogólnopolskiego Dnia Praw Dziecka  - Dzień Przedszkolaka

19.11 Polna Edukacja  - kontynuacja projektu "Sensorycznie zaczarowany ogród" - gr. III, IV

25.11 Obchody Światowego Dnia Pluszowego  Misia

30.11 Zabawy Andrzejkowe - gr. III, IV

 

 

 GRUDZIEŃ 2021

01 - 10.12 " Świąteczne inspiracje" - tematyczne prezentacje prac z pomysłów dzieci i rodziców

06.12 Spotkanie z Małym Mikołajem
- w trakcie wspólnej zabawy fotograf wykona dzieciom pamiątkowe zdjęcia

07.12 Warsztaty badawcze Labolo " Kolorowe jony" - gr. I, II, III, IV

13 - 20.12 KIERMASZ BOŻONARODZENIOWY

14.12 Warsztaty Małego Architekta - Porty morskie

17.12 Polna Edukacja - kontynuacja projektu "Sensorycznie zaczarowany ogród" - gr. III, IV

21.12 Wieczór wigilijny  -  występy dzieci z grup I - IV

22.12 Spotkanie z Dużym Mikołajem

  

 STYCZEŃ 2022

     .01 Udział dzieci w Przeglądzie Kolęd i Pastorałek

    .01 Bal Karnawałowy

04.01 Warsztaty badawcze Labolo " Detektyw Labolek na tropie" - gr. I, II, III, IV

14.01 Polna Edukacja - kontynuacja projektu "Sensorycznie zaczarowany ogród" - gr. III, IV

21.01 Dzień Babci i Dziadka - występy dzieci z gr. I - IV

20.01 Warsztaty Małego Architekta - Wioska Eskimosów
  


  

LUTY 2022

 

Zebrania  śródroczne dla rodziców grup I, II, III, IV

01.02 Warsztaty badawcze Labolo "Wahadło" - gr. I, II, III, IV

17.02 "Kocia zabawa" - Międzynarodowy Dzień Kota

21 .02 Warsztaty Małego Architekta - Latarnie morskie
  

24 -25.02 Polna Edukacja - kontynuacja projektu  "Sensorycznie zaczarowany ogród" - gr. I, II, III, IV


MARZEC 2022

 

XVI edycja Warszawskiego Turnieju Tańca „Tańczące Brzdące”

01.03 Warsztaty badawcze Labolo " Czy cukier jest zdrowy? " - gr. I, II, III, IV

08.03 Warsztaty Małego Architekta - Konstrukcje geometryczne

17-18.03 Polna Edukacja - kontynuacja projektu "Sensorycznie zaczarowany ogród" - gr. I, II, III, IV

21.03 Powitanie wiosny - niespodzianki wiosenne

     03. Festiwal talentów dzieci i rodziców

29.03 Warsztaty badawcze Labolo " Odrzutowe laboratorium" - gr. I, II, III, IV

 

KWIECIEŃ 2022


   .04 "Lalka i ja" - udział dzieci w przeglądzie teatralnym

06 - 13.04 KIERMASZ WIELKANOCNY

12.04 Warsztaty Małego Architekta - Kamienice stare i nowe

22.04 Obchody Dnia Ziemi

21-22.04 Polna Edukacja - kontynuacja projektu "Sensorycznie zaczarowany ogród" - gr. I, II, III, IV

     

 

MAJ 2022


10.05 Warsztaty badawcze Labolo " Na wodzie i pod wodą" - gr. I, II, III, IV

17.05 Warsztaty Małego Architekta - Rakiety, poznajemy kosmos

26.05 Uroczystość z okazji Dnia Mamy i Taty  - gr. I, II, III
oraz uroczyste zakończenie edukacji przedszkolnej Ekoludków

19-20.05 Polna Edukacja - kontynuacja projektu "Sensorycznie zaczarowany ogród" - gr. I, II, III, IV

     


CZERWIEC 2022

 

01.06 Dzień Dziecka  - olimpiada sportowa

07.06 Warsztaty badawcze Labolo " Jak z robaka zrobić ślimaka?" - gr. I, II, III, IV

10.06  Obchody święta przedszkola  - zabawy dzieci i rodziców w ogrodzie przedszkolnym

14.06 Warsztaty Małego Architekta  - Plac zabaw

    .06 Finał IV edycji konkursu „Śródmiejska Oświata w Kwiatach i Rabatach” 
 

23-24.06 Polna Edukacja - kontynuacja projektu "Sensorycznie zaczarowany ogród" - gr. I, II, III, IV